De Vuurproef
Herstellen van een burn-out is de vuurproef doorstaan. Durf jij het aan?


Mijn naam is Emma du Pree; getrouwd, moeder van 2 kids, en burn-out survivor. Klinkt zwaar, hè? Dat was het ook!

Mijn eigen ervaring heeft mijn visie op herstel gevormd. Herstel was voor mij dé eindbestemming en onderweg liep ik tegen steeds grotere uitdagingen aan; de frustraties waren enorm. Ik ben deze reis als een vuurproef gaan zien; een confronterend proces van lichamelijke, geestelijke en emotionele bewustwording, met de ultieme prijs: mezelf. Ik ben mijn burn-out dankbaar, want hierdoor weet ik weer wie ik ben: open, oneindig nieuwsgierig en een gevoelsmens met een groot hart. Mijn pragmatisme zorgt ervoor dat ik steeds de balans zoek tussen voelen, leren en doen.  

De afgelopen jaren heb ik diverse opleidingen gevolgd op het gebied van lifestyle, coaching, burn-out en herstel. Mijn kwaliteiten, ervaring en kennis zet ik nu in om anderen te helpen in hun herstel.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info