De Vuurproef
Herstellen van een burn-out is de vuurproef doorstaan. Durf jij het aan?

Waarom de vuurproef?


Ik heb heel lang geworsteld met de naweeën van een burn-out en een zware depressie. Ik denk vaak terug aan de eerste weken dat ik thuis zat en niet kon werken. Ik was mezelf totaal kwijt en had geen idee wat er aan de hand was. Ik kreeg vaak goedbedoelde adviezen, zoals: ‘ga maar lekker uitrusten’. Helaas was mijn stresssysteem op hol geslagen en was ik niet in staat om de rust te vinden. Ik voelde me een mislukking. Met vallen en opstaan heb ik geleerd wat rust voor mij betekende (zowel lichamelijk, geestelijk als emotioneel). In een periode van afzondering kwam ik er achter dat dat dus persoonlijk is en dat daarom die goed bedoelde adviezen niet werken. Het werd mijn (levens)missie om een antwoord te vinden op de vraag: ‘Hoe moet ik herstellen’. De eerste vraag daarin was: ‘waarom heb ik een burn-out’?


Dít was de start van mijn vuurproef. Want het was een proces van loslaten wie ik dacht te zijn en te ontdekken wie ik in werkelijkheid was. Wat een confrontatie!


De ervaringen hebben mij inzichten en kennis gebracht, zodat ik nu anderen kan helpen hun eigen antwoorden te vinden. Daarom heb ik de vuurproef opgericht: om verschillende elementen te bieden die nodig zijn om het vuur van herstel te doen oplaaien. Dit zijn, o.a.:

· Ervaringsdeskundigheid.

· Veel kennis van depressies en burn-out.

· Praktische tools om de energiebalans te herstellen.

· Een veilig omgeving waar je kunt verbinden met lotgenoten.

· Weer leren luisteren naar de signalen van je lichaam.


 Wat wordt er van jou verwacht?

·  De bereidheid om de confrontatie met jezelf aan te gaan.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info